Яремчук і Пластун вирвали для Гента нічию у Андерлехта

«Буйволи» здійснили камбек, забивши два голи в кінцівці поєдинку

У поєдинку 13-го туру чемпіонату Бельгії «Андерлехт» і «Гент» зіграли внічию з рахунком 3:3. Прийняли участь в протистоянні і троє українців, які виступають за «буйволів». Ігор Пластун і Роман Яремчук вийшли на поле в стартовому складі, а Роман Безус вступив в гру на 61-й хвилині, вийшовши на заміну.

У першому таймі команди обмінялися голами. Спочатку Версхарен замкнув простріл з флангу, а незабаром результат зрівняв Депуатр (взяття воріт було зараховано після допомоги VAR). Мав свій момент і Яремчук, але форвард з меж штрафного пробив у голкіпера.

Куди більш насиченою на події виявилася друга половина зустрічі. Протягом трьох хвилин господарі поля відзначилися двічі і обидва рази це зробив Руф. Але «буйволи» не збиралися здаватися. На початку останньої десятихвилинки основного часу арбітр довго переглядав відеоповтор і врешті-решт поставив пенальті за потрапляння м'яча в руку Коббаута. Яремчук з 11-тиметрової позначки не зумів переграти голкіпера, але потім безперешкодно добив м'яч у ворота. А на четвертій компенсованій хвилині нічию для «Гента» вирвав Пластун, який замкнув навіс у виконанні Домпе.

Чемпіонат Бельгії. 13-й тур.

«Андерлехт» - «Гент» - 3:3


Ярі Версхарен (17), Кемар Руф (68, з пенальті, 70) - Лоран Депуатр (24), Роман Яремчук (84), Ігор Пластун (94)

На 84-й хвилині Роман Яремчук не реалізував пенальті (воротар).

Альберт-Мбойя Локонга (78) - Лоран Депуатр (57), Ігор Пластун (86)

«Андерлехт»: Хендрік ван Кромбрюгге, Еліас Коббаут, Деррік Люккассен, Алексіс Салемакерс (Жеремі Доку, 85), Едо Кайембе, Міхел Влап (Петер Зюль, 76), Альберт-Мбойя Локонга, Ярі Версхарен, Сібен Девале, Марко Кана, Кемар Руф

«Гент»: Томас Камінські, Мікаель Лустіг (Алессіо Кастро-Монтес, 69), Ігор Пластун, Майкл Нгаду-Нгаджуй, Нана Аквасі Асаре, Вадис Оджиджа-Офое, Еліша Овусу, Брехт Дежагере (Жан-Люк Домпе, 72), Джонатан Девід (Роман Безус, 61), Лоран Депуатр, Роман Яремчук

Арбітр: Брам Ван Дріше

Стадіон «Констант ван ден Сток» (Брюссель)

АНДЕРЛЕХТ - ГЕНТ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 17:28 101

Команда впевнено лідирує у чемпіонаті

Коментарі