Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «В Кубку всі повинні бути в рівних умовах»

Наставник «Динамо» вважає, що матч з «Шахтарем» (2:1) був гідний фіналу

Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував перемогу над донецьким «Шахтарем» (2:1) в матчі 1/8 фіналу Кубка України.
- Важко аналізувати гру відразу, по гарячих слідах. На мій погляд, вийшла гра гідна фіналу. Обидва суперники показали добротний футбол. Було багато емоцій, хороших моментів. Я радий, що ми продовжуємо боротьбу за Кубок України, показавши, вважаю, хороший футбол. Шкода, що не змогли, маючи передумови для контратак, довести їх до логічного завершення. В цілому команда зіграла надійно.
- Чому трапилася заминка з виходом на поле Гармаша? Він вже був готовий вийти, але ви вирішили почекати з заміною і навіть гравці підходили до лавки, щоб прискорити його вихід.
- Спочатку він повинен був вийти раніше. Але з'явилася інформація, що у Попова пошкодження. Тому вирішили почекати трохи. Потім м'яч не залишав поле. Але в кінці тайму, коли з'явилася можливість, ми його випустили.
- Оцініть, будь ласка, гру Артема Бесєдіна?
- В тактичному плані він зробив гарну роботу, приніс багато користі команді. Наша тактика на гру? Вважаю, тактичні побудови себе виправдали не тільки за результатом, але і по тій грі, яку показала команда.
- Чи не вважаєте, що потрібно розводити «Динамо» і «Шахтар» в Кубку України до півфіналу?
- Ні. Я так не вважаю. Всі повинні бути в рівних умовах. Так, це був не фінал, але був справжній кубковий матч. Кубок повинен залишатися Кубком, як і в інших країнах - Англії, Німеччини.
- Чому ви не підказуєте команді біля бровки поля?
- Не думаю, що, якби я це робив, мене хтось чув би, крім четвертого арбітра. Ми намагаємося доносити інформацію до гравців перед матчем і в перерві. Але якщо є необхідність внести коригування по ходу матчу - ми цією можливістю теж користуємося.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0

Команди зіграли унічию – 2:2

Коментарі