Олександрія – Зоря. Прогноз і анонс на матч Кубку України

Другий за статусом поєдинок 1/8, який виб'є з турніру одну потужну команду

В рамках 1/8 фіналу Кубка України відбудеться чимало поєдинків, в яких зіграють представники Прем'єр-ліги. «Динамо» - «Шахтар», «Маріуполь» - «Олімпік», «Колос» - «Ворскла». До всіх цих матчів додається ще зустріч в Олександрії, де зіграють команди з верхньої частини турнірної таблиці УПЛ «Олександрія» та «Зоря».
«Олександрія» проводить напружений відрізок, в якому зустрічається з потужними суперниками. За кілька тижнів підопічні Володимира Шарана зіграли з «Динамо», «Сент-Етьєном», «Шахтарем», тепер на команду чекає непроста зустріч із «Зорею». Відзначимо, що «Олександрія» з цієї непростої ситуації виходить гідно. Виїзні нічиї з «Сент Етьєном» (1:1) і «Шахтарем» (0:0) - якісний результат.
Після такого важкого графіка сам тренер «Олександрії» заявляв, що в кубку свій шанс отримають деякі молоді футболісти. Для клубу калібру «Олександрії» участь в трьох турнірах - серйозне випробування, тому пріоритет віддається - чемпіонату і Лізі Європи, що логічно.
З іншого боку «Зоря» не обтяжена єврокубками. Зараз команда Віктора Скрипника на ходу. У луганчан календар простіший, і з цього «Зоря» намагається витиснути максимум. Команда проводить безпрограшну серію з п'яти матчів, в яких здобула три перемоги, розгромивши «Ворсклу» і «Олімпік» і обігравши, несподівано потужну в цьому сезоні, «Десну».
Цього сезону «Олександрія» та «Зоря» вже зустрічалися. Тоді, в серпні перемогу на виїзді здобули підопічні Шарана (1:2). Але з тих пір «Зоря» програла лише один матч і обійшла олександрійців у турнірній таблиці.
На папері «Зоря» - фаворит. Все через важкий графік «Олександрії». У команди Шарана просто може не вистачити ресурсу зіграти у свій кращий футбол після всіх виснажливих випробувань, які навалилися на команду останнім часом.
30 жовтня, середа
«Олександрія» - «Зоря»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 18:00
ОЛЕКСАНДРІЯ - ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Трансляція: YouTube-канал «Олександрії»
Прогноз Sport.ua - 0:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 08:16 2

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року

Коментарі