Динамо – Шахтар – 2:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 1/8 фіналу Кубка України

У середу, 30-го жовтня, відбудеться поєдинок 1/8 фіналу Кубка України, в якому зустрінуться київське «Динамо» та донецький «Шахтар». Матч пройде в Києві на НСК «Олімпійський», початок - о 19:30.

У минулий уїк-енд «гірники» втратили перші очки в національному чемпіонаті, зігравши в нульову нічию з «Олександрією». Допустили осічку і «біло-сині», які не зуміли здолати львівські «Карпати» у Києві. «Шахтар» є чинним володарем Кубка України і рекордсменом за кількістю перемог в турнірі (13). «Гірники» ставали володарями трофея в чотирьох останніх сезонах.

Артем Бесєдін, форвард «Динамо»:

«Перед матчем з «Шахтарем» потрібно все забути і зробити висновки. Ми будемо грати тільки на перемогу. «Карпати» двічі дійшли до наших воріт, але ми мало не програли 1:2. Треба розбиратися, з такою грою далі нам нічого робити. Може, це якийсь нефарт».

Сергій Кривцов, захисник «Шахтаря»:

«Шахтар», як і «Динамо», готується до цього матчу в Києві, ми не будемо втрачати час на переїзди, тому, впевнений, встигнемо підготуватися до цієї гри. Нас та вболівальників чекає цікавий матч, в якому кожен буде битися за перемогу».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Шахтар». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 09:05 1

Наставник юнацької збірної України Юрій Мороз визначився з заявкою на Євро U-17

Коментарі