Александру БОЙЧУК: «Ми змусили Динамо помилятися»

Нападник «Карпат» про нічийний матч із «Динамо»

Молдовський форвард львівських «Карпат» Олександру Бойчук прокоментував нічию з київським «Динамо» (1:1) в матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги.
- Враження від поєдинку суперечливі. По-перше, нічия з такою великою командою, як київське «Динамо» та ще й на виїзді - позитивний результат. Разом з тим, осад залишився. У нас був шанс, щоб вирвати перемогу, втім не вистачило фарту.
Тренер відразу сказав, що ми граємо у два нападники, тому треба збільшити натиск на центральних захисників «Динамо». Ми мали активізувати пресинг і скористатися огріхами оборони. Вважаю, що нам вдалося додати в агресії і змусити суперника помилитися.
- Коли ти виконував простріл, то передусім адресував передачу Крістіану Понде?
- Насправді я чітко не бачив партнерів у штрафному майданчику. Вся справа в тому, що я опинився спиною до воріт. Знав, що у цій ділянці поля є наші гравці, тому повинен був загострювати і віддавати небезпечний пас. Так сталося, що м'яч опинився у воротах. Я нападник і повинен забивати. Не важливо, що м'яч залетів у ворота не після мого прямого удару. Цей гол - зусилля всієї команди. Мені приємно було бачити радість в очах хлопців, коли вони підбігли до мене і ми святкували разом. Це найважливіше.
Нагадаємо, Бойчук перейшов в «Карпати» в кінці серпня в якості вільного агента.
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 20:10 40

Сторонам залишилося владнати певні фінансові нюанси

Коментарі