Барселона – Вальядолід – 5:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку одинадцятого туру іспанської Ла Ліги

Іспанська Ла Ліга. 11-й тур.

Барселона - Вальядолід - 5:1

Ленгле, 3, Відаль, 29, Мессі, 34, 75, Суарес, 78 - Олівас, 15

Фернандес, 45, Гвардіола, 68, Мічел, 79

Барселона: тер Штеген - Альба (Роберто, 78), Ленгле, Піке, Семеду - де Йонг (Ракітіч, 60), Бускетс, Відаль - Фаті (Грізманн, 63), Суарес, Мессі.

Запасні: Нето, Аленья, Фирпо, Перес, Тодібо.

Вальядолід: Масіп - Мартінес, Барба, Фернандес, Олівас, Порро - Тухамі (Хервіас, 53), Мічел - Рубіо, Плано (Унал, 66) - Гвардіола.

Запасні: Лунін, Салісу, Антоніо, Алькарас, де Фрутос.

Арбітр: Хав'єр Арбелоа Рохас (Толедо, Іспанія)

Стадіон: «Камп Ноу» (Барселона, Іспанія)

У вівторок, 29-го жовтня, відбудеться поєдинок одинадцятого туру іспанської Ла Ліги, в якому каталонська «Барселона» зіграє проти «Вальядоліда». Матч пройде в Барселоні (Іспанія), на полі стадіону «Камп Ноу», початок о 22:15.
Вкрай складно каталонському клубу протистояти на вершині турнірної таблиці такій команді, як «Гранада». Тим більше, коли колектив Ернесто Вальверде в очному поєдинку програв «Насрідам» (0:2). «Ель Класіко» з міркувань безпеки було перенесено, тому «Барселона» недорахувалася потенційних трьох очок, що дозволило б піднятися на першу сходинку вже зараз. Доводиться «блаугранас» чекати на осічку прямого конкурента, тим часом добуваючи максимум очок за підсумками своїх поєдинків. Майбутня гра проти «Вальядоліда» не обіцяє викликати труднощів у цьому плані, адже останній раз вдома з майбутнім суперником каталонці втрачали очки лише в кінці 2003-го року.
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Барселоною» і «Вальядолідом». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:22 3

Український боксер став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі