Володимир МАЗЯР: «Був якийсь план на матч, а потім 0-2 за перші 10 хвилин»

Головний тренер ПФК «Львів» - про поразку чернігівському клубу

Головний тренер ПФК «Львів» Володимир Мазяр на післяматчевій прес-конференції прокоментував результат матчу 12-го туру УПЛ проти чернігівської «Десни» (1:4).
- Дуже важко щось говорити, дуже прикро, бо цілий тиждень працювали, готувалися, був свій план на гру. Так, мали певні кадрові втрати і треба було перебудовуватись, але готувалися і працювали на тренуваннях, всі як один. Я завжди кажу, щоб за себе і за товариша викладались. Старанно вивчали суперника, але отак склалась гра.
Ситуація повернулася кардинально. Був якийсь план на матч, а починали з пенальті і 0-1, потім 0-2 ще один гол за перші 10 хвилин. Не можна так в захисті провалюватися, змушені були відігруватися, оголювати зони. Хоч психологічно було важко через такий сумбурний початок, але треба грати, показувати характер, показувати футбол. Я підказував хлопцям, де треба допрацьовувати, де швидше закривати зони. В перерві серйозно поговорили. Хотів би я, звісно, побачити іншу гру, але треба працювати, шукати шляхи, щоб виправляти ситуацію.
- Що скажете про свого суперника?
- «Десна» добре зіграла у відборі, команда грамотна в позиційному плані, добре біжить.
- Що скажете вболівальникам?
- Прикро. Я розумію, що у Львові так грати не можна. Хочу перепросити у вболівальників, вони заслуговують на більше. Дякую тим, хто прийшов і підтримав.
Володимир Клепач Джерело: ФК Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 07:42 3

Артем із 21 м'ячем більше не лідер, у Александера на рахунку 23 голи після 37-го туру

Коментарі