Динамо - Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Реабілітуватися після «Копенгагена»

Менше трьох днів було у «Динамо» на відновлення після поєдинку Ліги Європи з «Копенгагеном». В принципі, такий графік вже ніяк не повинен бентежити учасників групового раунду, але занадто вже виснажливими для киян виходять в цьому році європейські баталії. Непросто було і з «Копенгагеном». Кияни продовжили безпрограшну серію, зуміли відігратися, поступаючись в рахунку, але ця обставина навряд чи порадувала столичну публіку.

Втім, дивлячись на речі об'єктивно, майбутній суперник по УПЛ поки якщо і не «хапає зірок з неба», то тягнеться до них з великими труднощами. Кияни обігравали «Карпати» в восьми з десяти попередніх поєдинків. До того ж, не варто забувати і про п'ятиматчеву переможну серію в чемпіонаті (стільки ж столична команда не пропускає), яка разом з заробленим, нарешті, гандикапом в турнірній таблиці, дає господарям певну психологічну перевагу. Що до переваги ігрової, то тут, як завжди, на перший план виходять «питання кадрів». По-перше, дискваліфікований Де Пена, є проблеми і в обороні (на місці Кадара з «Копенгагеном» діяв молодий Денис Попов), і в середній лінії (Буяльський отримав пошкодження прямо на передматчевій розминці в четвер), проте в іншому, при наявних виконавцях, «Динамо» виглядає однозначним фаворитом майбутньої зустрічі.

У стані «Карпат», проте, говорять про наміри привезти до Львова переможний результат. За словами Романа Санжара, команда «віддасть для цього всі сили в Києві і постарається порадувати якісною грою». Напевно відомо, що в матчі не візьмуть участь Назар Вербний, вилучений в поєдинку проти «Львова», а також Владислав Дубінчак, котрий виступає на правах оренди з «Динамо». Згідно з домовленістю між клубами, основний лівий захисник львів'ян грати проти своєї команди не може. А ось 20-річний форвард Ярослав Деда, цілком ймовірно, може отримати шанс якщо не з перших хвилин, то після виходу на заміну. Відомо, що напередодні зустрічі автор хет-трику в матчі молодіжних команд «Карпат» і «Львова» тренувався з «основою».

Що до турнірних розстановок, то на відміну від «Динамо», у львівської команди «за плечима» тягнеться шлейф з чотирьох ігор без перемог, та й взагалі, нічиєю зі «Львовом» була перервана 3-матчева серія поразок. З огляду на те, що після киян «Карпати» чекає виїзд до «Шахтаря», львів'янам потрібно буде дуже постаратися, щоб безвиграшна серія не отримала продовження.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Шабанов, Попов, Караваєв, Сидорчук,Шепелев, Гармаш, Вербич, Соль, Циганков.

«Карпати»: Кудрик, Войкович, Халл, Вакуленко, Мартінс, Бойчук, Назарина, Ді Франко, Кльоц, Діого, Гуцуляк.

27 жовтня, неділя

«Динамо» - «Карпати»
Київ. НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО - КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua - 3:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 1

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі