Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Ми дуже слабкі для УПЛ»

Головний тренер «Дніпра-1» – про поразку від «Олімпіка»

Наставник «Дніпра-1» Дмитро Михайленко прокоментував поразку від донецького «Олімпіка» (2:3) в матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги.
- Дмитро Станіславович, ваші враження від гри?
- Емоційна вийшла гра. Ми налаштовувалися на інший результат, і гра почалася для нас цілком нормально, але правда зараз така, що ми, дійсно, дуже слабкі для УПЛ. Нам треба додавати і тут вихід тільки один - більше працювати, особливо молоді, адже матчі показують, що рівень Прем'єр -ліги дуже важкий.
- Вилучення Сафронова - це проблема Сафронова, чи проблема суддівства?
- Ні, вилучення Сафронова - це проблема Сафронова, звичайно. Мені здається, він і при першій жовтій картці занадто агресивно діяв, і мені важко пояснити його рішення. Скоріш за все, він не бачив гравця, який вибігав у нього зі спини, тому такий жорсткий фол був. Так що там червона картка абсолютно заслужена.
- Пропущені м'ячі - це наслідок того, що грали у меншості?
- Два - точно. Хоча вони були забиті зі стандартів, і там можна було зіграти значно краще. Особливо це стосується ситуації з другим голом, коли гравець «Олімпіка» забив головою, а третій м'яч у наші ворота - це хороше виконання, і там говорити про винуватців важко. Але є факт, що ми два м'ячі пропустили зі стандартів, коли грали у десятьох.
Денис Шаховець Джерело: СК Дніпро-1
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 17:40 16

Палмер розбирається з Брайтоном

Коментарі