Олександр БАБИЧ: «Добрий вечір, ми вилізли в першу шістку»

Головний тренер «Маріуполя» – про перемогу над «Колосом»

Наставник «Маріуполя» Олександр Бабич прокоментував перемогу над «Колосом» (2:0) в матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги.
- Радує, що у нас тепер дві домашні перемоги поспіль. Перемоги були непростими. І над «Дніпром», і над «Колосом». Що стосується безпосередньо гри, то суперник віддав нам у першому таймі ініціативу. Важко було розкрити оборону за рахунок короткої і середньої передач. Оборона Колоса дуже грамотно і швидко перебудовувалася. Ми чекали, що під час одного з перебудувань знайдемо пролом в обороні «Колоса». І ми скористалися цим, забивши перший гол.
У другому таймі «Колос» природно почав розкриватися, великими силами йти вперед, а у нас з'явилися вільні зони і можливості забити ще. Десь в середині другого тайму «Колос» перехопив ініціативу, ми трохи притиснулися до своїх воріт. У наших воріт було два небезпечних моменти. Ради, що домоглися позитивного результату. Ми повинні були збільшувати рахунок раніше, коли Горбунов добре прострілив зліва і Чурко зобов'язаний був забивати. У цьому моменті нам трохи не пощастило.
Такі матчі, за шість очок, тиснуть психологічно, але я радий, що хлопці витримали і фізично, і психологічно. На даний момент, добрий вечір, ми вилізли в першу шістку.
- Що Вас сьогодні порадувало?
- Порадувало те, як агресивно грала верхня група атаки. «Колос» вміє грати за рахунок короткої і середньої передач. Ми їм не дали так зіграти, зламали їх гру і нав'язали свою.
Радує також те, що забили два голи і не пропустили. Ми дуже важко здобуваємо перемоги на своєму досить специфічному полі, тому ми дійсно раді, що здобули таку перемогу.
Денис Шаховець Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву