Вест Гем – Шеффілд Юнайтед – 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку десятого туру Англійської Прем’єр-ліги

Англійська Прем'єр-ліга. 10-й тур.

Вест Гем - Шеффілд Юнайтед - 1:1

Діоп, 27, Бальбуена, 62 - Бальдок, 58, Стівенс, 90+3

Снодграсс, 45 - Муссе, 69

Вест Гем: Хіменес - Крессвелл, Бальбуена, Діоп, Сабалета - Райс - Феліпе Андерсон (Ланціні, 66), Снодграсс (Айеті, 88), Нобл (Форнальс, 78), Ярмоленко - Халлер.

Запасні: Мартін, Огбонна, Фредерікс, Санчес.

Шеффілд Юнайтед: Хендерсон - О'Коннелл, Еган, Башам - Стівенс, Флек, Норвуд (Муссе, 63), Лангстрем, Бальдок - Робінсон (Шарп, 55), МакГолдрік (Бешич, 81).

Запасні: Мур, Ягелка, Фріман, МакБерні.

Арбітр: Девід Кут (Ноттінгемшир, Велика Британія)

Стадіон: «Лондон Стедіум» (Лондон, Велика Британія)

Наші оцінки:

Заміни Вест Гема: Ланціні - 6,0, Форнальс - 6,0, Айеті - 5,0.

Заміни Шеффілд Юнайтед: Шарп - 6,0, Муссе - 7,0, Бешич - 6,5.

У суботу, 26-го жовтня, відбудеться поєдинок десятого туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому лондонський «Вест Хем» битиметься проти «Шеффілд Юнайтед». Матч пройде в Лондоні (Великобританія), на полі стадіону «Лондон Стедіум», початок о 17:00.
У матчі проти сусіда «молотобійців» за ​​турнірною таблицею український півзахисник Андрій Ярмоленко, який продовжує збирати позитивні відгуки про свою гру за лондонський клуб, повинен отримати місце в стартовому складі своєї команди. «Вест Хем» не так давно, нарівні з усією футбольною Україною, вітав «Ярмоналду» з тридцятим днем ​​народження, так що головний тренер Мануель Пеллегріні навряд чи залишить українця на лаві запасних, як це було в матчі проти «Евертона». Тим паче, що «залізним» вже настав час починати набирати максимальну кількість очок, чим закінчувати невдалу серію, яка затягнулася з кінця вересня. А ось чи дозволить це зробити «Шеффілд», який знаходиться на гребені успіху після мінімальної перемоги над лондонським «Арсеналом»?
Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу між «Вест Хемом» і «Шеффілд Юнайтед». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 18:48 1

Мічел побоюється, що команду залишить велика кількість провідних футболістів

Коментарі