Динамо – Копенгаген – 1:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку групового раунду Ліги Європи

У четвер, 24-го жовтня, відбудеться поєдинок групового турніру Ліги Європи, в якому київське «Динамо» прийматиме «Копенгаген». Матч пройде в Києві на НСК «Олімпійський», початок - о 22:00.

Київський клуб не пропускає голів у свої ворота вже на протязі семи матчів (п'ять в чемпіонаті та два в Лізі Європи). Після двох зустрічей групового турніру команда Олексія Михайличенка записала в свій актив 4 очки: стільки ж, скільки і черговий суперник «біло-синіх» - «Копенгаген». Так що, перемога в очному протистоянні дозволить одному з колективів одноособово очолити групу В. Після тринадцяти турів датської Суперліги «леви» займають другу позицію турнірної таблиці, відстаючи від лідируючого «Мідт'юлланна» на чотири очки. В крайньому турі національного чемпіонату «Копенгаген» обіграв «Есб'єрг» з рахунком 3:1. «Динамо» перед поєдинком Ліги Європи з мінімальним рахунком обіграло «Олександрію».

Віталій Буяльський, півзахисник «Динамо»:

«Копенгаген» - сильний опонент. Добре готові фізично, вдало ведуть боротьбу за верхові м'ячі. Тому, думаю, нам варто опустити м'яч вниз і грати саме через низові передачі. Ми граємо вдома, тому з перших хвилин повинні показати, що є господарями поля «Олімпійського». Сподіваюся, підтримка трибун буде хорошою, і перед своїми вболівальниками ми покажемо гідну гру. Потрібно всією командою атакувати, а також всім разом злагоджено діяти в обороні. Буде чудово, якщо вдасться забити швидкий м'яч - це завжди допомагає команді і дає додаткову впевненість. Тому, будемо намагатися забити якомога швидше і зіграти «на нуль» в обороні».

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Динамо» - «Копенгаген». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол

Коментарі