Луїш КАШТРУ: «Я б не давав такий пенальті, але я розумію суддю»

Наставник дав флеш-коментар після матчу Ліги чемпіонів

«Шахтар» в матчі групового етапу Ліги чемпіонів зіграв 2:2 з «Динамо» Загреб. Після матчу коментар телеканалу Футбол 1 дал наставник Луїш Каштру.

«До гри ми хотіли перемогти. Протягом матчу були певні події, і будучи реалістом - нічия підходить цьому матчу. Були моменти, коли ми були краще, іноді краще був суперник. Суперник багато фолив, не давав нам проводити свої атаки. «Динамо» добре зреагувало на пропущений м'яч, і ми не змогли взяти під контроль фланги. У нас були труднощі на флангах».

«У другому таймі ми діяли краще, нам вдалося зрівняти рахунок. Добре зреагували, і навіть створили моменти, які могли привести до перемоги. Звичайно, жодна команда не хоче нічию перед матчем, але, в цілому, вся боротьба і гра призвели до нічиєї. Фол Пятова? Переглянувши епізод, Пятов торкнувся суперника, є дотик. Складно аналізувати. Якби я був арбітром, то не ставив би, але я розумію це рішення».

«Таке постійно є в штрафному. Я не люблю коментувати суддівство. Взяли 1 пункт, і до кінця буде боротьба за вихід в плей-офф Ліги чемпіонів», - сказав Каштру.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 жовтня 2024, 09:06 6

Георгій Судаков влучив м'ячем в обличчя Миколи Шапаренка

Коментарі