КРАСЮК: «Ідея підпорядкування професійного боксу ФБУ – абсурдна»

Промоутер розкритикував ініціативу Федерації боксу України

Генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк розповів про своє ставлення щодо ініціативи Федерації боксу України ліквідувати «професійний бокс» як окремий вид спорту та видалити його з Реєстру визнаних видів спорту в Україні.
- Професійний бокс розвивається і про це чудово відомо в нашій країні. Віталій та Володимир Клички, Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Артем Далакян, Віктор Постол. Сергій Дзинзірук, Юрій Нужненко, Андрій Котельник, В'ячеслав Сенченко, Володимир Сидоренко - у нас великий перелік чемпіонів світу з професійного боксу. І є купа боксерів, які можуть приєднатися до цього чемпіонського списку. Тільки в нашій промоутерській компанії К2 Ukraine це Денис Берінчик, Олег Маліновський, Дмитро Митрофанов. Все працює.
- Ваш прогноз стосовно розвитку подій?
- Все залежить від учасників цього процесу. Вони працюють у цій сфері, і ці люди є основою для формування рішення. Поки що ж ця ідея здається настільки абсурдною, що мало хто із боксерів-професіоналів, промоутерів та менеджерів може повірити в неї.
Читайте також: Великі платники податків: навіщо Україні професійний бокс?
Денис Шаховець Джерело: Klitschko-brothers
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 22:25 4

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!