В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Хотів би, щоб Ракицький грав у збірній»

Відомий тренер хоче бачити Ярослава Ракицького в збірній України

В'ячеслав Грозний поділився своєю думкою щодо комплектації збірної України:

«Якщо говорити про розвиток футболу на Україні, то я можу сказати, що у нас на найближчі років 15 дуже сильний резерв і підготовка. Україна - футбольна країна. Останні кілька років дуже багато молодих гравців «Динамо» отримують шанс грати на міжнародних турнірах.

Наприклад Яремчук, який виїхав до Бельгії. Тим же шляхом пішов і «Шахтар». Але «Шахтар» завжди ставив пріоритетом результати в Лізі чемпіонів. Молоді Зінченко і Малиновський не мали можливості грати. Зінченко через «Уфу» перейшов в «Манчестер Сіті», Малиновський ж через Бельгію грає в «Аталанті». Це сталося не через те, що «Шахтар» від них відмовився, а тому, що хлопці не бачили перспектив.

Що стосується гри Ракицького за збірну України, я б хотів, щоб він грав. Вирішувати буде Шевченко. Думаю, що політична складова в цьому питанні все ж є. Але ось в якому плані: Шевченко частіше бачить матчі Матвієнка, ніж Ракицького.

До того ж Матвієнко швидко прогресує. Так, у нього немає досвіду, як у Ракицького. Вважаю Ярослава класним гравцем, він підтвердив це, виступаючи за «Зеніт».

Вчора збірна України обіграла Португалію 2:1 і вийшла у фінальну стадію Євро-2020.

Олег Дідух Джерело: Чемпіонат
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:51 8

Жоан Лапорта був розлючений

Коментарі