Андрій ШЕВЧЕНКО: «Я свою обіцянку тримаю - Україна їде на Євро»

Тренер збірної України дав флеш-коментар після матчу

Збірна України обіграла Португалію 2:1 і гарантувала собі вихід на Євро-2020 з першого місця в групі.

Тренер національної команди прокоментував успіх в ефірі телеканалу Футбол 1.

«Я свою обіцянку тримаю. Я пообіцяв, що ми вийдемо на Євро - ми це зробили. Вітаю всю Україну. Мені важко говорити, стільки емоцій віддали. Вдячний Києву і всій Україні за підтримку. Вистояли останні 15 хвилин через уболівальників. Дякую уболівальникам і журналістам. Мені приємно. Всі хлопці дуже переживають, всі віддаються до кінця. І дякую команду. Я побачив 11 левів, які билися до кінця. Було нелегко».

«3 роки тому ми прийшли і все змінили. Гравцям сподобалося. Спасибі хлопцям за кінцівку і цей матч. Ключовий момент - це перший тайм. З таким настроєм ми зіграли, і це принесло плоди. Португальці не очікували. У першому таймі впевнено зіграли, компактно, нічого не дали їм зробити. У другому таймі вони додали, на жаль, вилучення ми отримали. Не хочу навіть розбирати цей момент, це в минулому».

«Виграли - це головне. Перший гол? Здається, це наш перший м'яч зі стандарту у відборі. Другий м'яч - ідеально зіграли Миколенко і Ярмоленко. Євро-2020? Не хочу зараз думати, згадувати про жеребкування. Немає сил і бажань, хочу повернутися до хлопців, посвяткувати», - сказав Шевченко.

Жеребкування Євро-2020 відбудеться 30-го листопада.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 16:13 2

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Коментарі