Еліна СВІТОЛІНА: «Сподіваюся, що зможу взяти титул в Москві»

Українська тенісистка - про плани на Кубок Кремля

Перша ракетка України Еліна Світоліна поділилася планами на турнір серії Прем'єр, який цього тижня пройде в Москві.
«Настрій у мене бойовий. Сподіваюся зіграти тут пару матчів. Сьогодні у мене хороші новини, що я кваліфікувалася до Шеньчженю, тому настрій хороший. З приводу пари матчів - я намагаюся далеко не дивитися по сітці. Кожен матч для мене тут важливий, кожен матч особливий, і на кожен треба викладатися як на останній.
Сподіваюся, що зможу взяти титул, оскільки для мене на будь-якому турнірі завжди найвищі завдання. Перемога завжди для мене знаходиться в пріоритеті. З приводу фізичної форми - я відчуваю себе краще. У мене був тиждень перерви після Пекіна. Було багато турнірів зіграно за останній рік і за останні місяці через гонку до Шеньчженю. Зараз вже психологічно я відчуваю, що мені трохи полегшало. Було дуже багато тиску з приводу попадання до топ-8, і для мене це було завдання на цей рік, яке забрало дуже багато психологічних сил.
Цього року немає якихось думок про відпочинок, тому що я знаю, що чоловічі турніри закінчуються пізніше, і коли я закінчу свої турніри, я буду більше з Гаелем. Для мене це ще не кінець. І ще я дуже активна людина і не можу просто лежати в шезлонгу і нічим не займатися. Я буду в Європі, все одно буду підтримувати форму. Я вважаю, що атлет високого рівня повинен завжди підтримувати свою форму. Це буде просто невеличка перерва від тенісу, але фізично я все одно буду займатися, і мені потрібно ще до кінця свою травму залікувати, тому робота не закінчується», - повідомила Світоліна.
Нагадаємо, Еліна стартує на Кубку Кремля з другого кола, її суперницею стане переможниця пари Онс Жабер - Вероніка Кудерметова.
Володимир Клепач Джерело: Чемпіонат
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 06 травня 2024, 14:00 3

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Коментарі