ЗІНЧЕНКО: «Шевченка теж у всіх аеропортах зустрічають, як і Роналду»

Гравець збірної України – про майбутній матч з Португалією

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко напередодні матчу відбіркового циклу Євро-2020 проти Португалії повідав про готовність команди.
«Всі розуміють важливість гри. Не бачу ніяких перешкод щоб показати той футбол, до якого прагнемо. Граємо вдома, буде повний стадіон і ми зробимо все можливе, щоб порадувати наших уболівальників.
Парі з Бернарду Сілвою? Це дуже дурне питання, хто постійно перемагав. Я його постійно попереджав в останній місяць, що будь обережний, я розповім всім, як ти нешанобливо відгукуєшся про нашу країну, щоб, коли ти отримував м'яч, тебе освистували.
Андрія Миколайовича теж в кожному аеропорту більше 100 чоловік зустрічає, як і Роналду. Немає потреби розповідати, який він футболіст. У всієї країни завтра велике свято - гра проти чинного чемпіона Європи. І для кожного з нас велика честь зіграти проти такої команди і такого футболіста», - сказав Зінченко.
Завтра, 14 жовтня, Україна в Києві на НСК Олімпійський прийме збірну Португалії. Для виходу до фінальної частини першості Європи «синьо-жовтим» потрібно не програти. Початок зустрічі о 21:45 за київським часом.
ШЕВЧЕНКО: «Завтра можуть вийти футболісти, які не грали з Литвою»
Денис Шаховець Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 21:38 2

34-річний хавбек киян провів 500-й матч за клуб

Коментарі