Фернанту Сантуш: «У збірній України виділю Ярмоленка»

Наставник збірної Португалії вважає, що в Києві буде гра рівних суперників високого рівня

Головний тренер збірної Португалії з футболу Фернанду Сантуш поділився очікуваннями від поєдинку з Україною у межах відбору на Євро-2020.
- Завтра будуть грати дві високотехнічні збірні, з футболістами, які підготовлені, відповідно, на найвищому рівні. Тут потрібно відзначити роботу головного тренера збірної України Андрія Шевченка. Також важливим є той факт, що в збірної України чимало футболістів донецького «Шахтаря», які своїми виступами на клубному рівні також заслуговують бути згаданими зараз. Завтра буде гра рівних суперників високого рівня.
- Чи влаштує вас нічия в завтрашньому матчі?
- Немає сенсу навіть відповідати на це питання, тому що обидві команди завтра будуть прагнути виграти і тим самим вирішити свої турнірні завдання. Гра буде напруженою, це однозначно. Будемо прагнути перемогти, а після матчу подивимося на турнірну таблицю: не варто забувати про збірну Сербії, вона поки теж має шанси на вихід з групи. Та й на нас чекають два домашні матчі. А поки наша задача, повторюся, перемогти збірну України.
- Кого б ви могли виділити в складі збірної України?
- Всі гравці збірної України перебувають зараз у відмінній формі. Але виділити міг би, перш за все, Андрія Ярмоленка. Подивимося, хто завтра вийде в складі суперника.
- Як вам Київ?
- Завжди з радістю приїжджаю сюди. Мені подобається Київ.
Матч Україна - Португалія відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський» в понеділок, 14-го жовтня, о 21:45 за київським часом.
Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 18:24 27

Хавбек «Шахтаря» може продовжити кар'єру в АПЛ

Коментарі