Роман ЯРЕМЧУК: «Атмосфера в збірній – одна зі складових успіху»

Форвард радий повертатися в національну команду

Нападник бельгійського «Гента» та збірної України Роман Яремчук розповів, з яким настроєм прибув до національної команди.
«У «Генті» все гаразд, але, приїжджаючи до збірної, клубні справи залишаю в Бельгії. Неважливо, як ти зіграв за клуб - у національній команді слід показувати результат, а тому перемикання відбувається автоматично. До того ж сприяє той факт, що тут - близький мені менталітет людей, по-родинному тепла атмосфера й чудовий мікроклімат.
Завжди радий бачити товаришів по збірній, тренерів, лікарів, масажистів, адміністраторів. Сюди приїжджаю лише з позитивом і великим задоволенням!
Фактично всі відзначають той факт, що у збірній - особлива атмосфера й хочеться, щоби все так було й надалі. Ми товаришуємо, й це відображається у грі - ми боремося один за одного й віддаємося в матчах на всі сто. На моє переконання, це одна зі складових позитивного результату», - сказав Яремчук.
Нагадаємо, в п'ятницю, 11-го жовтня, о 21:45 за київським часом в Харкові на ОСК «Металіст» відбудеться матч відбору на Євро-2020 Україна - Литва. Поєдинок з Португалією пройде в Києві на НСК «Олімпійський» 14 жовтня.
Денис Шаховець Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:36 0

Ексгравці збірної України візьмуть участь у медіафутбольному турнірі

Коментарі