Тяньцзінь. Ястремська зіграє у чвертьфіналі

Друга ракетка України впевнено рухається по сітці китайського турніру

Українська тенісистка Даяна Ястремська (№23 WTA) виграла другий матч на турнірі WTA міжнародної серії в китайському Тяньцзіні.
У другому колі 19-річна українка легко розібралася з Пен Шуай з Китаю (№96 WTA).
Тяньцзінь. Друге коло
Даяна Ястремська (Україна) - Пен Шуай (Китай) - 6:2, 6:4
Рівень опозиції для Ястремської в Тяньцзіні поки що невисокий. Китаянки з другого ешелону зовсім не знають, що протиставити потужній агресивній грі другої ракетки України. Ось і у досвідченої Пен Шуай, яка колись входила в топ-15 світового рейтингу, не вийшло.
Здалося, що сьогодні Ястремська виступила трішки слабше, ніж в першому колі, але після матчу вона сказала, що грала втомленою. І хоча за рахунком це не дуже помітно, але з концентрацією в деяких моментах були невеликі проблеми. На щастя, після проблем, створених таких чином, Даяна кожен раз легко вибиралася, підвищуючи рівень гри. Наочний приклад: подача на перший сет, коли українка відігралася з 0:40.
Загалом у китаянки як для двох сетів було досить багато шансів на брейк, але реалізувати брейкпоінт вдалося лише раз у другому сеті, коли Пен Шуай єдиний раз в матчі виграла більше одного гейма поспіль. У Даяни з цим проблем не виникало, на прийомі вона діяла набагато успішніше супротивниці. Поки що шлях Ястремської на турнірі схожий з переможними турнірами аналогічної категорії, але далі суперниці будуть сильнішими.
В 1/4 фіналу Ястремська зустрінеться проти Вероніки Кудерметової (№45 WTA).
Нагадаємо, в першому колі Даяна також без особливих проблем обіграла ще одну китаянку Чжу Лінь.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 травня 2024, 17:59 0

Іспанець і аргентинець випередять 44-річного Рохана Бопанну і 36-річного Меттью Ебдена

Коментарі