Луїш КАШТРУ: «Шахтар чекає дуже щільний календар трьох турнірів»

Наставник прокоментував контрольний матч

Наставник «Шахтаря» Луїш Каштру підвів підсумки товариської зустрічі з «Оболонню-Бровар», яку представник УПЛ виграв з рахунком 2:0.

- Обидві команди проявили самовіддачу, коректно і дисципліновано провели матч. Ми показали хорошу позиційну гру і добилися цілей. У поєдинку взяли участь хлопці з молодіжного складу. Їм вдавалося правильно грати у відповідності з нашим принципом, разом атакувати й оборонятися. Вітаю всіх, а тепер можна трохи відпочити.

- Цей матч насамперед шанс зіграти тим, хто нечасто виходить на поле?
- Звичайно. Абсолютно всі футболісти «Шахтаря» багато працюють, і сьогодні у нас була ще одна можливість провести тренувальний матч.

- Як «Шахтар» стане готуватися до майбутніх офіційних поєдинків?
- Частина хлопців зараз в збірних, а після у нас дуже щільний календар: чемпіонат, Ліга чемпіонів і також кубковий матч. Ігор багато, і ми, як завжди, розглядаємо їх, як відмінну можливість досягти успіху. На кожен день підготовки покладаємо величезні надії, щоб себе розвивати. Дуже старанно працюємо, щоб радувати вболівальників і адміністрацію клубу. В цьому наша найбільша мотивація. Ми знаємо, що нас чекає жорстка боротьба, але сподіваємося домогтися перемог.

Іван Зінченко Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 червня 2024, 06:55 1

Тайсон програв українцеві бій за абсолют

Коментарі