Руслан РОТАНЬ: «Румунія і Данія – фаворити нашої групи»

Головний тренер молодіжної збірної України поділився очікуваннями від матчу відбору на Євро-2021

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про прийдешні матчі команди. 10 жовтня молодіжка зіграє поєдинок відбору Євро-2021 проти Румунії, а 14 жовтня проведе товариський матч з Грецією.

- На нас очікують два важливі матчі. Румунія - один із головних наших конкурентів по групі. Тому ми маємо добре підготуватися до поєдинку, аби досягти позитивного результату. Звичайно, гра з Грецією також у нашому полі зору, але це буде товариська зустріч. Зараз ми дамо хлопцям усю інформацію щодо румунів, щоб спокійно й якісно підготуватися в першу чергу до цього матчу.
- Наскільки збірна Румунії складний суперник?
- У нашого супротивника основна обойма складається з 12-ти виконавців, які грали на чемпіонаті Європи й стали бронзовими призерами. Також у команді залишився той самий тренер. Це кваліфікована збірна з індивідуально сильними гравцями. Тому я впевнений, що легким матч не буде. Вважаю, що саме збірні Румунії й Данії - фаворити нашої групи. Тому зараз головне завдання - якісно підготуватися до поєдинку.
- Які найсильніші сторони гри у збірної Румунії?
- Румуни зіграні, це головний момент. Вони добре грали на Євро в Італії. Це команда, яка з нічого може створити гол.
- Чи є кадрові проблеми у збірної України перед цими матчами?
- Є травми в деяких гравців. Медичний огляд та МРТ чекають на Владислава Бабогла. Схоже, у цих поєдинках він нам уже не допоможе. Виникли проблеми з паспортом у Валерія Бондаря. Зараз це технічне питання вирішується, і ми невдовзі будемо знати, чи зможемо на нього розраховувати. Травми - це футбольне явище, і без таких втрат, на жаль, не буває. Але ми орієнтуємося на тих, хто зараз готовий вийти на поле. Ми провели три збори, у нашій обоймі близько 50-ти гравців, і селекція ще продовжується. Ми не зупиняємося і стежимо за всіма кандидатами.
Максим Гаптар Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 15:12 7

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі