Олександр КАРАВАЄВ: «Ми ж не можемо виправити помилки арбітра»

Гравець «Динамо» вважає, що всі команди скаржаться на суддівські помилки

Футболіст київського «Динамо» Олександр Караваєв прокоментував перемогу над «Колосом» (4:0), зокрема епізод зі спірним пенальті і вилученням гравця команди суперників:
«Щодо пенальті. Начебто потрапило в обличчя, він відвернувся, у нього червоний ніс. Взагалі, ми не можемо коментувати рішення суддів, так як коли нам не зараховують голи або ставлять пенальті, то ми нічого не говоримо. Всі команди скаржаться на суддівські помилки, але не ми ж можемо їх виправити, тому з ними потрібно проводити роботи, щоб не було помилок.
Я бачив, що там спочатку боротьба була у Карлоса з одним гравцем, а потім він вдарив і влучив у іншого гравця. Напевно, потрапило в обличчя, треба на повторі подивитися ще. Він руки підняв, але при цьому м'яч в обличчя потрапив, але не я приймаю рішення, я ж не суддя. Підійти сказати, що пенки не було? Ну як це так, якщо я не впевнений? Це щось змінило б, якщо я так сказав? Наступного разу підійду.
У нас постійно йде ротація, якщо хтось піднаївся або втомився, то змінюють. Тренери дають всім грати, навіть є тенденція, що в другому таймі ми тільки додаємо в швидкості і русі, а наше видалення тільки мотивувало нас.
Колос сподобався, гарна команда. Ми з ними грали перед початком чемпіонату, коли вони нас обіграли. Хороша, добротна команда, так що впевнений, що вона не вилетить і буде боротися за першу шістку. Я думаю, що команди не особливо отримують задоволення від гри в обороні, хочуть більше забивати. Та ж Зоря намагається це робити. Десна, хоч і грає від оборони, але здорово вибігає в контратаки, тому всі хочуть боротися за першу шістку. Прогресуємо, це добре».
Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі