Ольга САЛАДУХА: «П'яте місце на ЧС – це гідний результат»

Українка стрибнула в першій спробі потрійним стрибком на 14,52 метра

Українська легкоатлетка Ольга Саладуха на чемпіонаті світу 2019 Досі стала п'ятою в потрійному стрибку, стрибнувши в першій спробі на 14,52 метра. Після змагань вона розповіла:
«Перша спроба була ідеально обережною, як я завжди роблю. Надалі, звичайно, хотілося додати, відповідно, почав сипатися розбіг, почала зажиматися. Ще й невеликий зустрічний вітер. Сезон був довгий, з перервою. Взагалі було цікаво, як він закінчиться, адже тренувалася не так, як зазвичай: не на зборах, а після роботи, коли вдавалося, а це і в десять, і об одинадцятій вечора.
14.52 метра і п'яте місце - це гідний результат. Звичайно, кожен солдат мріє стати генералом, і я теж. Друге-третє місце було б ідеально, оскільки Юлімар Рохас сьогодні непереможна. Але радує те, що до Токіо можна сміливо готуватися і боротися на рівних. А також те, що з європейок я була першою.
У мене є стрибок, відчуття повертаються. Поки не зовсім стабільний розбіг: то він ширший, то вужчий. По сезону були спроби і в район 14,60 метрів, але постійно якісь маленькі заступи. Але розбіг склався саме тоді, коли було потрібно».
Микола Степанюк Джерело: ФЛАУ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 1

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Коментарі