Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «На 99% знаємо слабкі та сильні сторони Лугано»

Хавбек «Динамо» розповів про готовність команди до матчу Ліги Європи

Півзахисник київського «Динамо» Віталій Буяльський поділився очікуваннями від матчу другого туру групового раунду Ліги Європи проти швейцарського «Лугано».
- Що можете сказати про «Лугано»?
- Уже два дні вивчаємо суперника на теоретичних заняттях, і можу сказати, що на 99% знаємо цю команду, знаємо, як вона грає, знаємо її слабкі та сильні сторони. Те, що від нас вимагатиме тренерський штаб, постараємося виконати. Подивимося ще стандартні положення, і будемо все це використовувати в завтрашньому матчі.
- Чи виключаєте ви недооцінку суперника? Можете сказати, що завтра ваша команда вийде на матч максимально мобілізованою?
- Можу сказати одне: завтра ми будемо сконцентрованими на 120% і будемо намагатися робити на полі все від нас залежне. А як все складеться на полі, ми не знаємо, все може бути, але все залежить від того, як ми будемо реалізовувати план на гру.
- Наскільки має місце втома від напруженого ігрового ритму? Чи позначився цей ритм на вашій фізичній формі?
- Фізична форма, навпаки, стала краще. До того ж, завжди краще грати, ніж тренуватися. Крім того, у нас у свій час довго не було перемог, треба було всім разом виходити з цієї ситуації, а для цього треба грати і доводити все в матчах, в грі - тренуваннями уболівальникам нічого не доведеш. Так що вважаю, що ми готові до завтрашнього матчу і фізично, і психологічно.
- Чи стежили ви за матчами «Лугано» в чемпіонаті Швейцарії?
- Якщо чесно, я не стежу за тим, як наші суперники грають в своїх чемпіонатах. Адже в єврокубках команди завжди грають в з подвійною мотивацією. Так що якщо ми граємо з тим чи іншим клубом в Лізі Європи, то стежу за матчами цієї команди в даному турнірі, а її поєдинки в національному чемпіонаті мені малоцікаві.
Нагадаємо, матч «Динамо» - «Лугано» відбудеться у четвер, 3 жовтня. Початок - о 22:00 за київським часом.
Денис Шаховець Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 17:58 1

Дивіться найцікавіші моменти матчу 27-го туру УПЛ

Коментарі