Лугано — Динамо. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Команда Олексія Михайличенка постарається продовжити свою переможну серію

Скільки критики за останній час вилилося на київське «Динамо» в цілому і зокрема на головного тренера команди Олексія Михайличенка! Серія невдалих матчів призвела до того, що Михайличенко вирішив подати у відставку зі своєї посади, але президент «Динамо» Ігор Суркіс її не прийняв. І, схоже, правильно вчинив.
У чотирьох останніх матчах «Динамо» здобуло чотири перемоги із загальним рахунком 9:0. Спершу кияни насилу обіграли «Мальме» в Лізі Європи (1:0), потім легко розгромили «Ворсклу» (5:0), на останніх хвилинах вирвали перемогу у перенесеному матчі УПЛ із «Маріуполем» (1:0) і впевнено обіграли «Дніпро-1» (2:0).
Говорити про те, що «Динамо» подолало кризу, зарано. Хоча частина любителів футболу вважає, що ніякої кризи в грі команди немає і не було. Але останні результати «Динамо» всерйоз обнадіюють фанатів київського клубу, які чекають на «продовження бенкету».
У Лізі Європи кияни проведуть зустріч зі швейцарським «Лугано». Лугано - місто з населенням близько 65-ти тисяч людей. Домашня арена «Лугано» - «Стадіо Корнаредо» - не відповідає вимогам УЄФА для проведення єврокубкових матчів, тому команда змушена грати в Санкт-Галлені на стадіоні «АФГ Арена».
У минулому чемпіонаті Швейцарії «Лугано» посів третє місце, за додатковими показниками випередивши «Тун», «Люцерн» і «Санкт-Галлен». Всі чотири команди набрали по 46 очок. При цьому, іронія долі, «Тун» і «Люцерн» потрапили до кваліфікації Ліги Європи, а «Санкт-Галлен», на стадіоні якого буде грати «Лугано», залишився зовсім без єврокубків.
Transfermarkt оцінює загальну вартість гравців першої команди «Лугано» в €22,33 мільйони. «Динамо» той же портал оцінює в €97,8 мільйони. Найдорожчий гравець швейцарського клубу - 25-річний бразильський форвард Карліньос, який оцінюється в €3 мільйони. У поточному сезоні Карліньос провів за «Лугано» 9 матчів у всіх турнірах, де забив один гол і віддав одну результативну передачу.
До слова, в поточному чемпіонаті Швейцарії справи «Лугано» кепські. Після 9-ти зіграних турів команда посідає 9-е місце з 10-ти можливих (!), маючи в активі лише 6 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 8-10. У «Базеля», який йде на першому місці, 22 набраних очки.
Такий «Лугано» київське «Динамо» має обігрувати. Але аж надто нестабільна останнім часом гра киян. Так, є перемоги, але половина з них здобута з великими труднощами (над «Мальме» і «Маріуполем»), а друга половина одержана явно не в матчах з грандами світового футболу (над «Ворсклою» та «Дніпром-1»). Проте, кияни виглядають явними фаворитами протистояння.
Букмекери теж вірять в перемогу «Динамо» над «Лугано». Коефіцієнт на це становить 2,14. На перемогу швейцарців дають 3,84. На нічию - 3,38.
Орієнтовні склади:
«Лугано»: Бауманн - Дапрела, Марич, Яо, Лаванші, Кустодіо, Саббатіні, Боттані, Вечеі, Кечкеш, Карліньос.
«Динамо»: Бойко - Кендзьора, Кадар, Шабанов, Миколенко, Буяльський, Сидорчук, Циганков, Гармаш, Вербич, Бєсєдін.

3 жовтня, четвер

«Лугано» - «Динамо»
Санкт-Галлен. Стадіон «АФГ Арена». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛУГАНО - ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбитр: Карім Абед (Франція)
Прогноз Sport.ua - 0:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 14

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу

Коментарі