Шахтар U-19 вирвав нічию в гостьовому поєдинку з Аталантою

Молоді «гірники» заробили перше очко в Юнацькій лізі УЄФА

В італійському Бергамо команда донецького «Шахтаря» U-19 провела матч Юнацької ліги УЄФА проти місцевої «Аталанти». І здобула перше очко!
Юні «гірники» на рівних билися з суперником в пером таймі. І відкрили рахунок: Сікана збили в штрафному майданчику господарів, і арбітр вказав на «точку». До м'яча підійшов Мудрик, але не пробив, а віддав пас на Судакова, який вразив порожні ворота - 0:1!
Однак втримати перевагу підопічним Андреса Карраско не вдалося - вони отримали «гол у роздягальню». Після флангового навісу Пікколі точно пробив головою - 1:1. Після перерви господарі стали грати ще агресивніше, але до пори до часу оборона «Шахтаря» справлялася. 22 удари (з них 11 - у ворота!) завдали футболісти «Аталанти» по воротах Трубіна (для порівняння - у гостей було лише 5 ударів, з яких 4 припали в отвір). І закономірно вийшли вперед: Траоре прострілив справа, і все той же Пікколі з метра замкнув передачу - 2:1.
Тренерський штаб «Шахтаря» провів 5 замін, і одна з них зіграла! Абдулаєв, який вийшов на поле вже в компенсований час, зважився на дальній постріл і потрапив точно в дев'ятку - 2:2! Таким чином, команди заробили перші очки в нинішньому розіграші ЮЛЧ. Лідери - «Манчестер Сіті» і загребське «Динамо» - мають по 3 бали і сьогодні зіграють межу собою.

Юнацька ліга УЄФА. Група С. 2-й тур.
«Аталанта» U-19 - «Шахтар» U-19 - 2:2

Роберто Пікколі, 45; 71 - Георгій Судаков, 26, Абдулла Абдулаєв, 90+4

Маттео Руджері (65).

Нереалізований пенальті: Михайло Мудрик, 26.
«Аталанта»: Лудовико Джельмі, Давиде Гисланді, Маттео Руджері, Якопо Да Ріва, Калеб Околі, Родріго Гут, Дьялло Амад Траоре, Ману Гябуаа, Роберто Пікколі, Алессандро Кортіновіс (Сімоне Панаде, 79), Ніколо Камб'яго (Федеріко Бергонці, 90+1).
«Шахтар»: Анатолій Трубін, Едуард Козик, Назарій Муравський, Роман Якуба, Олександр Драмбаєв (Михайло Рудавський, 80), Артем Бондаренко, Дмитро Криськів (Владислав Кобилянський, 80), Георгій Судаков (Едуард Кобак, 80), Даніель Егбуджо (Абдулла Абдулаєв, 84), Данило Сікан, Михайло Мудрик (Олег Очеретько, 52).
Арбітр: Олександр Тян (Молдова).
Стадіон: «Чентро Спортіво Бортолотті» (Бергамо, Італія).


ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:46 11

Михайло з'явився на полі на 71-й хвилині