Ярослава МАГУЧІХ: «Тренер сказала припиняти стрибати ще після 2.02»

Українка на адреналіні захотіла стрибнути на 2.04 і взяла срібло ЧС-2019

18-річна українська легкоатлетка Ярослава Магучіх з особистим рекордом 2.04 м в секторі для стрибків у висоту завоювала срібло чемпіонату світу-2019, який проходить в катарському місті Доха.

Тетяна Степанова, тренер української стрибунки у висоту Ярослави Магучіх, повідомила про причини дострокового завершення стрибків її підопічною: «Я хотіла, щоб Ярослава завершила змагання після подолання висоти 2.02 метра. Але вона захотіла стрибати на 2.04, і я не заперечувала. А ось далі змагання вирішили не продовжувати, щоб поберегти її. Адже Ярославі 19 вересня виповнилося всього 18 років».
Відразу після змагань Ярослава Магучіх розповіла про враження від свого виступу: «По-перше, виходячи сюди, я зрозуміла, що тут зовсім інший рівень змагань. Мені тут дуже сподобалося стрибати. Дякую моєму тренеру Тетяні Степанової за те, що вона мене підтримувала. Тренер сказала припиняти стрибати ще після 2.02. Коли я стрибнула 2.02 з першої спроби, напевно, адреналін заграв, і я захотіла стрибнути ще вище, 2.04, чому ні? Хотіла спробувати. Спробувала і взяла! Коли я взяла 2.04 з третьої спроби, я зрозуміла: це дуже круто для мене, і я навіть не вірю в це!»
Микола Степанюк Джерело: ФЛАУ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:36 19

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі