Олександр ІЩЕНКО: «У Михайличенка є кадровий потенціал»

Спеціаліст прокоментував перемогу «Динамо» над «Дніпром-1» в 9-му турі УПЛ (2:0)

Заслужений тренер України Олександр Іщенко прокоментував перемогу «Динамо» над «Дніпром-1» (2:0) в поєдинку 9-го туру УПЛ.
«Кияни обіграли команду Михайленка завдяки суворій ігровій дисципліні. Команда чітко виконувала установку тренерів на гру, динамівцям вдавалося перекривати всі зони і надійно зіграти в обороні. У «Дніпра» були тільки напівмоменти, один з них в кінці гри після помилки Шабанова. Серйозних загроз біля воріт господарів не було, тому також варто відзначити більш надійну гру «Динамо» в обороні в останніх матчах.
Здалося, що в цьому матчі у динамівців була впевненість, що рано чи пізно вони розкриють оборону «Дніпра». В результаті спрацювала триходівка Циганков - Миколенко - Вербич. Словенець забиває другий гол поспіль і доводить свою важливість в нинішньому «Динамо». Додав у атакувальних діях Циганков. При цьому не будемо забувати, що у «Динамо» за три дні до цього була важка гра з «Маріуполем», куди команда добиралася на літаку, а потім на автобусі.
В запасі у «Динамо» на гру з «Дніпром-1» залишалися Родрігеш, Караваєв, Де Пена. Видно, що у Олексія Михайличенка є кадровий потенціал для ротації і посилення гри, тому команда повинна з честю пройти складний і насичений графік ігор.
Думаю, що динамівці вже пройшли невдалий період матчів, команда піднеслася, її підтримують вболівальники, адже на грі з «Дніпром-1» на трибунах Олімпійського було 17 тисяч шанувальників команди. Незважаючи на солідний відрив від «Шахтаря» в таблиці, на мій погляд, чемпіонська гонка ще не завершена, а боротьба у верхній частині турнірної таблиці тільки загострюється», - вважає Іщенко.
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса