Олександр РЯБОКОНЬ: «Сьогодні прийшов час Юхима Коноплі»

Українець отримує все більше ігрового часу

«Десна» в матчі чемпіонату України обіграла «Маріуполь» 4:0, а наставник Олександр Рябоконь пояснив, що чемпіон світу в складі збірної України U-20 Юхим Конопля поступово буде отримувати все більше ігрового часу.

Влітку правий захисник перебрався в «Десну» з «Шахтаря» на правах оренди.

- Серйозна перемога при непоганій грі. Багато що виходило і в командних діях, і в індивідуальних. Сьогодні ми отримали те, що заслужили своєю роботою.

- Сьогодні Фаворов непогано виглядав на незвичній для себе позиції опорного півзахисника.
- На самому початку сезону у мене був діалог з Юхимом. Ми його готували саме на цей відрізок. Я говорив йому, що на старті він навряд чи буде грати, так як на позиції правого захисника грає сильний гравець, капітан команди. Але поступово будемо його підпускати. І у вересні, після паузи на ігри збірних, ми запланували дати шанс Юхиму, так як в тренувальній роботі він дуже добре виглядає. З «Динамо» він вийшов на заміну, з «Шахтарем» він не мав права грати, сьогодні його час настав. І можна сказати, що Фаворову ми вже шукали позицію на полі. Фаворов в Першій лізі вже грав на цій позиції.

- Чим Ви поясните такий рахунок?
- Я можу тільки сказати за свою команду. Ми сьогодні були організовані, швидкі, мобільні і тактично строго дотримувалися канонів. Це і дало результат.

- Хльобас Вас порадував?
- Звичайно. Забив два м'ячі. Можна сказати - дежавю. Рік тому тут ми також забили чотири. І Хльобас з Філіпповим забили по два голи. Можна сказати, спрацював закон парності.

Іван Зінченко Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі