Пекін. Ястремська впевнено обіграла Гарсію в першому колі

Українка віддала француженці всього 2 гейми

Друга ракетка України Даяна Ястремська (№27 WTA) виграла стартовий матч на обов'язковому Прем'єрі в Пекіні.
У поєдинку першого кола українка у двох сетах розібралася з Каролін Гарсією з Франції (№30 WTA).
Пекін. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Каролін Гарсія (Франція) - 6:1, 6:1
Українські вболівальники добре пам'ятають переможну серію Гарсії в матчах з нашими тенісистками, яка налічувала 7 матчів (Світоліна - 3, Костюк - 2, Цуренко і К. Бондаренко - по 1). Ястремській вдалося перервати її в травні цього року, вигравши божевільний фінал в Страсбурзі. Відтоді Каролін з українками не грала, а сьогодні потрапила під справжній каток.
Даяна феноменально зіграла на прийомі. Незважаючи на дуже непогану подачу Гарсії, француженці вдалося взяти за матч всього один свій гейм. Ястремська виграла 65% очок на першому прийомі - це фантастика, тим більше, проти такої суперниці.
На подачах українки було не так добре, основна боротьба в першому сеті проходила саме на них. Однак у другій партії Даяна підтягла відсоток першої (з 53 на 73), що допомогло їй уникнути проблем з Гарсією, яка і сама приймає досить непогано.
Загалом, фірмовий розгром у виконанні другої ракетки України під керівництвом нового тренера Яна Похтера. Будемо уважно стежити за роботою ізраїльського фахівця, йому в руки потрапила тенісистка, з якої можна ліпити топ-гравця вже найближчим часом. Потенціал величезний.
Після такої впевненої гри в першому колі хотілося б продовження банкету. Для Еліни Світоліної допомога від співвітчизниці в боротьбі за участь на Підсумковому турнірі була б дуже доречною.
Відзначимо, що це вже друга перемога українки в очних матчах. Раніше Даяна виграла у Каролін в пам'ятному фіналі турніру в Страсбурзі.
У другому колі Ястремська змагатиметься проти Кікі Бертенс з Нідерландів (№8 WTA).
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 33

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі