Юрай САНІТРА: «Дуже задоволений станом Підручного»

Тренер збірної України розповів про стан команди

Старший тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра розповів про чемпіонат України, а також поділився інформацією про стан лідерів команди перед стартом сезону.
«Хочу сказати, що разом з чемпіонатом України у нас закінчився перший етап підготовки до сезону. Розглядали ці старти як хорошу контрольне тренування, тому що спеціально до них не готувалися. Хлопці виступали з хорошим настроєм в Чернігові, хотіли показати свої найкращі якості. Спортсмени основної команди пробігли спринт на хорошому рівні. Сподобалися виступи Тищенка, Підручного і молодого Бригадира.
Дуже задоволений станом Підручного, він все літо був лідером команди. Артем Прима, як і завжди, влітку набирає форму поступово. Упевнений, що він буде добре готовий до перших стартів. Нам потрібно щоб ще 2-3 спортсмена були добре готові до перших етапах Кубка світу, для того щоб ми мали бойову естафетну четвірку.
Діма зараз дуже мотивований після прекрасного минулого сезону. Можу сказати, що у функціональному плані він краще готовий, ніж був раніше. Це помітно з його виступів на ролерах, і на тренуваннях. Зараз на нас чекає дуже важливий етап підготовки, якщо все буде в порядку, то Підручний буде добре готовий вже до перших стартів», - сказав Санітра.
Раніше Санітра розповів, хто увійде до складу основної команди на перших етапах майбутнього сезону.
Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати
Максим Гаптар Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біатлон | 29 вересня 2024, 13:05 0

Змагання пройдуть у Хохфільцені та Холменколлені