Олександр ГОЛОВКО: «Динамо недооцінило Маріуполь»

Екс-гравець «Динамо» - про перемогу над «Маріуполем»

Колишній захисник «Динамо» Олександр Головко поділився своєю думкою з приводу перемоги киян над «Маруіполем» (1:0) в перенесеному матчі четвертого туру УПЛ:

«Я думав, що «Динамо» зіграє в більш конструктивний і переконливий футбол. Гол розставив все на свої місця, команда перемогла, але гра не була яскравою. Гра була дуже натужною, не було легкості, яку ми бачили кілька днів тому.

Мені здалося, що була якась недооцінка. Гравці, які виходять на поле в складі «Динамо», повинні бути лідерами не на 94-й хвилині, а починаючи з першої.

На жаль, не було командної швидкості як такої. Але є глибина складу і якісні заміни. Крім того, будемо говорити про функціональну готовність «Динамо», рано чи пізно ця команда повинна була дотиснути.

«Динамо» вийшло на поле з таким настроєм, що дозволило супернику грати з ним на рівних. І за володінням м'ячем, і за ударами практично паритет. І тільки якість футболістів і глибина запасу дозволяли бути впевненим, що до кінця матчу станеться те, що сталося.

Пенальті, який не був призначений за гру рукою Чоботенка, міг змінити гру ключовим чином. «Динамо» б розкулося, і зустріч пішла б зовсім по-іншому, тому що «Маріуполь» змушений був би розкриватися».

Олег Дідух Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі