ЦИГАНИК: «Деякі фани можуть не потрапити на матч Україна - Португалія»

Не купуйте квитки у перекупників

14-го жовтня відбудеться матч відбору Євро-2020 Україна - Португалія. Журналіст Ігор Циганик попереджає, що можуть виникнути проблеми у тих, хто придбає квиток через перекупників.

«На матч Україна - Сербія продавали іменні квитки, і ти повинен підтвердити на вході свої дані за допомогою особистого документа. І ті нечисті на руку люди, які купували під «лівими» прізвищами і потім перепродавали, вони не змогли потрапити на матч. Майже 1,5 тисячі квитків були анульовані. Тобто, хто купив з рук і заплатив в три рази дорожче, вони не потрапили на матч. І зараз перед матчем Україна - Португалія йде атака перекупників на офіційний сайт, де можна купити квиток. Великий ажіотаж».

«На багатьох інших ресурсах вже продаються квитки в три рази дорожче, але ви ризикуєте не потрапити з ними на гру. Кажуть, що не зможуть перевірити у всіх документи перед входом, що 70 тисяч людей - так, може бути. Але, швидше за все, будуть перевіряти документи. І потрібно буде мати хоча б паспортні дані. І якщо ви купите квиток у перекупника, можете не потрапити на матч».

«Купуйте офіційно квитки. Перекупники зараз хочуть «покласти» сайт, де офіційно продаються квитки. Особисто я на власні очі бачив, як на матчі Україна - Сербія перевіряли квитки і збіг з документами. І якщо будуть «ліві» прізвища, ви ризикуєте не потрапити на матч», - сказав Циганик.

Відзначимо, що Україна 11-го жовтня зіграє з Литвою і вже за підсумками цього матчу може забезпечити собі вихід на Євро-2020.

Іван Зінченко Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 6

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі