Рома – Аталанта – 0:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 5-го туру чемпіонату Італії

У середу, 25-го вересня, відбудеться поєдинок п'ятого туру чемпіонату Італії, в якому «Рома» прийматиме «Аталанту». Матч пройде в Римі на «Стадіо Олімпіко», початок - о 20:00 за київським часом.

«Аталанта», за яку виступає півзахисник збірної України Руслан Малиновський, після чотирьох турів Серії А записала в свій актив сім очок. Минулої неділі бергамці вирвали нічию у «Фіорентини», поступаючись з рахунком 0:2 по ходу зустрічі, а Малиновський вперше вийшов в стартовому складі «богині» і за даними порталу Whoscored став найкращим футболістом в своїй команді. «Рома» поки йде без поразок (2 перемоги та 2 нічиї), в турнірній таблиці на одне очко випереджаючи бергамців. У минулому чемпіонаті очні протистояння суперників відзначалися результативністю та безкомпромісною боротьбою: обидва поєдинки завершилися внічию з однаковим рахунком - 3:3.

Нагадаємо, що «Аталанта» є суперником донецького «Шахтаря» в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Уже 1-го жовтня «гірники» будуть протистояти «богині» на стадіоні «Джузеппе Меацца» в Мілані..

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Рома» - «Аталанта». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 15:49 0

Перервалася 10-річна серія виступу луганчан на євроарені

Коментарі