Юрій ВЕРНИДУБ: «На пропозицію Динамо не варто погоджуватися одразу»

Колишній наставник «Зорі» прокоментував ідею очолити київський клуб

53-річний український екс-тренер «Зорі» Юрій Вернидуб поділився думкою про можливість очолити київське «Динамо» і розповів про своє бачення тренерської роботи.
«Повір, якщо ця пропозиція була б, мало хто з тренерів в Україні від неї відмовився б. Правильно? Але я вважаю, що не варто погоджуватися одразу. А якщо погоджуватися, то потрібно робити крок в тому напрямку, про який я розповідав, і приходити з командою тренерів. Ось зараз я розумію, чому багато українських фахівців, які переїжджають з команди в команду, ходять по колу. У кожного головного тренера повинен бути свій штаб однодумців, яким ти повністю довіряєш, і які в будь-який момент зможуть захистити твою спину.
Думаю, нам потрібно стати своїми ніжками на грішну землю і не сидіти вдома або лежати на дивані, а розвиватися. Їздити, вчитися, дивитися... В Іспанії тренери також втрачають роботу. Але не чекають суперпропозицій. Вони йдуть до Сегунди, у Другу лігу - щоб підтримувати своє тренерське реноме. Згодом знову отримують запрошення до вищих клубів.
Зараз думаю, що, може, вчинив неправильно, відхиливши деякі пропозиції. Напевно, був ще не готовий. Зараз добре відпочив. Відчуваю, що дійсно хочеться працювати. Розмовляю з людьми, зустрічаюся. Якщо надійде непогана пропозиція в плані такого проекту, про який розповідав, я буду готовий. Не тільки я, але і люди, які підуть за мною. Я прийду не один, а зі своїм тренерським штабом», - зазначив Вернидуб.
Вернидуб очолював «Зорю» з 2011-го по 2019-й роки.
Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 15:43 7

Також впала вартість Олександра Зінченка

Коментарі