Ігор ЦИГАНИК: «Динамо обіграє Мальме з голами в кожному таймі»

Журналіст прогнозує, що столична команда найближчим часом «побіжить»

Український спортивний журналіст Ігор Циганик зробив прогноз на матч 1-го туру групового етапу Ліги Європи між київським «Динамо» і шведським «Мальме»:
«У «Динамо» зараз йде процес перевірки на міцність. Самі футболісти та тренери повинні зрозуміти, що вони гідні того, щоб представляти таку команду. Це найголовніше. Вони повинні все переосмислити.
Ліга Європи на даному етапі - пріоритетний турнір. Там великі гроші, там премії за перемоги. Безперечно, зараз це ключовий момент. На «Динамо» ходять більше, ніж в минулому сезоні, коли кияни не програвали. Тобто в команду вірять і люблять. Це повинно стати стимулом, щоб динамівці вийшли на свій рівень.
Я прогнозую, що команда найближчим часом «побіжить». І вся робота, яку пропонує Михайличенко, повинна проявитися. Ризикну припустити, що в матчі з «Мальме» «Динамо» заб'є в кожному з таймів і переможе.
Шведи гратимуть дисципліновано. Пам'ятаю, що «Мальме» кілька років тому зустрічався з «Дніпром». Це прогнозований суперник, який буде грати довгими передачами. «Динамо» не повинно програти в силовій боротьбі.
Ротація, повірте мені, буде постійно. Михайличенко буде шукати кращі взаємозв'язки, зв'язки і можливості, щоб поліпшити гру команди. Можливо, в четвер побачимо гру з двома форвардами. Я не гарантую, але такий сценарій цілком можливий. Думаю, що на поле повернеться Вербич, який відбував дискваліфікацію».
Микола Степанюк Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 00:11 1

У віці 85 років пішов з життя Сесар Луїс Менотті

Коментарі