КРИВЦОВ: «В ЛЧ кожна команда може перемогти будь-якого суперника»

Захисник «Шахтаря» – про розгромну поразку від «Манчестер Сіті»

Захисник донецького «Шахтаря» Сергій Кривцов прокоментував розгромну поразку від англійського «Манчестер Сіті» (0:3) в матчі першого туру групового раунду Ліги чемпіонів.
- Ми до поєдинку знали силу «Манчестера», розуміли, що суперник любить більше контролювати м'яч, усипляючи пильність своїми пасами, а вже потім знаходить зони і розкриває оборону за рахунок проникаючих передач. В принципі, десь переграли нас в цьому, десь втрата концентрації, неправильне розуміння позиції і власні помилки призвели до пропущених м'ячів.
- Щось позитивне можна винести з цієї зустрічі?
- Звичайно, є відеоаналіз, на якому подивимося гру, розберемо, в чому були наші головні помилки. І постараємося їх не допускати.
- У паралельному матчі загребське «Динамо» несподівано взяло верх над «Аталантою» з рахунком 4:0. Наскільки змінюється розклад в групі?
- Це Ліга чемпіонів. Турнір, де кожна команда може перемогти будь-якого суперника. У нашій групі немає слабких - будемо налаштовуватися.
- Вперше за час виступів «Шахтаря» в Харкові продано всі квитки і зібрався повний стадіон. Що б ти хотів сказати уболівальникам?
- Подякувати, звичайно, в першу чергу! Ми чули і відчували підтримку. На жаль, не вийшло порадувати, але такий футбол.
Ліга чемпіонів-2019/20: розклад, анонси, трансляції і результати
Денис Шаховець Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 11:00 0

Головні новини за 3 травня на Sport.ua

Коментарі