ПСЖ розгромив Реал

Парижани здобули першу перемогу над «Реалом» в Лізі чемпіонів

Матч «Реала» з «ПСЖ» очікувався з величезним інтересом, склади команд рясніли «зоряними» прізвищами, але не обійшлося і без втрат з обох сторін. У господарів були відсутні лідери - Мбаппе і Неймар, в розпорядженні Зідана не виявилося Марсело, Іско, Модріча, Рамоса і Асенсіо.
До початку гри навряд чи хто міг припустити, що «Реал» може програти подібним чином, але рахунок 3:0 на користь «ПСЖ» відображає те, що відбувалося на полі «Парк де Пренс». Протягом всього матчу господарі володіли великою перевагою, проявили більше бажання і ні на хвилину не дозволили засумніватися в своїй перевазі.
З перших хвилин гри парижани приголомшили суперника високими швидкостями і постійним пресингом, вибратися з під якого було нелегко.Тиск на оборону «Реала» швидко трансформувалося в забитий Ді Марією гол. На 14-й хвилині господарі розіграли комбінацію на лівому фланзі, звідки Бернат прострілив на Ді Марію, а аргентинець з гострого кута потужно пробив під ближню стійкіу, Куртуа не допоміг.Казалось, що пропущений гол змусить гравців «Реала» діяти активніше, «ПСЖ» продовжував грати першим номером.
На 34-й хвилині гості в черговий раз не зуміли вийти з-під пресингу суперника, після чого Ді Марія з лінії штрафного класним ударом відправив м'яч у нижній кут. «Вершкові» відразу могли повернутися в гру, але Бейл, перед тим як забити, підіграв собі рукою. Перший тайм так і закінчився з комфортною перевагою для господарів, і вже тоді було не зовсім зрозуміло, за рахунок чого ж може «Реал» відігратися.
Після перерви, всупереч очікуванням, характер матчу не змінився. Ді Марія міг оформляти хет-трик, але, вийшовши один на один з Куртуа, пробив над поперечиною. «Реал» же продовжував розчаровувати. Зовсім непомітний був Бензема, а Азар, мабуть, ще не готовий взяти на себе функції лідера такої іменитої команди. Господарі ж стали грати трохи обережніше (благо, рахунок їх влаштовував), але про атаку жодним чином не забували.
Заміни трохи оживили гру «Реала», але не настільки, щоб гості могли претендувати хоча б на нічию. Бензема міг повернути інтригу, зумівши пробити Наваса, проте арбітр справедливо зафіксіровап офсайд у Йовича, який заважав голкіперу. Масну крапку в матчі поставив Меньє вже в компенсований арбітром час. Господарі втекли в контратаку два в одного, в якій Бернат та Меньє просто здорово розіграли м'яч, після чого бельгієць спокійно пробив у порожній кут - 3:0
Ліга чемпіонів УЄФА. Група А
«ПСЖ» - «Реал». - 3:0
Ді Марія (14, 34), Меньє (90)
Ді Марія (82), Бернат (92) - Карвахаль (33), Вінісіус (82)
«ПСЖ»: Навас - Меньє, Сілва, Кімпембе, Бернат - Маркіньос (Еррера, 71), Гуей, Верратті - Сарабія (Діалло, 88), Мауро Ікарді (Шупо-Мотінг, 60), Ді Марія
«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Мілітао, Варан, Ф. Менді - Кроос, Каземіро, Хамес (Йович, 70) - Азар (Васкес, 70), Бензема, Бейл (Вінісіус, 78)
Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)
Стадіон: «Парк де Пренс»

ПСЖ - РЕАЛ.ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Андрій Ковальов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 21:05 20

Команда втратила очки у Рівному

Коментарі