Артем ФРАНКОВ: «Версія про конфлікт в Динамо має місце бути»

Спеціаліст натякнув, що Михайличенко трохи перегнув з тренувальним навантаженням на футболістів

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков розповів про причини потенційного конфлікту всередині київського «Динамо».
«Чи є в команді конфлікт - це окреме питання, на яке я, на жаль, не зможу відповісти. Про це ніхто не може знати, крім гравців і тренерського штабу. Більш того, навіть тренери іноді можуть не знати про такі речі. В цілому ж версія про конфлікт має місце бути, але ані підтвердити, ані спростувати ми не можемо з великою долею ймовірності.
Спільна мова футболістів з тренером базується на одному: єдиній меті і способах її досягнення. От саме зі способами досягнення і могли виникнути питання. У Хацкевича відносини з колективом були чудові. Питання тільки в тому, на чому вони базувалися. Не виключаю, що гравців влаштовувало все те, що відбувалося раніше, тобто відсутність тренувальних навантажень як таких. Коли ж відбулися зміни, колектив, який звик за 3 роки до зовсім іншого, дав неадекватну реакцію. Футболісти просто не були переконані, що нові способи необхідні для досягнення результату і для виходу команди на нормальний рівень конкуренції», - повідомив Франков.
Читайте також: Сергій СИДОРЧУК: «Зібралися після ігор і поговорили по-чоловічому»

Володимир Клепач Джерело: Комсомольська правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі