МИХАЙЛИЧЕНКО: «Приємно, що травмовані гравці повертаються в стрій»

Наставник «Динамо» розповів про підготовку до поєдинку Ліги Європи з «Мальме»

Наставник «біло-блакитних» вважає, що нинішній стан команди дозволяє здобувати перемоги, як на внутрішній, так і на міжнародній арені.

- На вечір вівторка продано всього 11 тисяч квитків на матч. Чи очікуєте ви серйозну підтримку в матчі з «Мальме»?
- Напевно, ми самі заслужили таке ставлення. Нам нарікати нема на що, ми розуміємо, що тільки своєю грою і результатом можемо повернути уболівальників на стадіон. Прийде на стадіон одна людина - заради неїї і будемо грати.

- Що б ви хотіли сказати 12-му гравцеві?
- Перш за все, величезне дякую. 12-й гравець - це той, хто готовий підставити плече, допомогти, а не тільки радіти і брати участь в банкетах. Найближчим часом хочемо порадувати нашого 12-го гравця і довести, в першу чергу собі, а потім і іншим, що ми та команда, яка повинна і буде перемагати.

- Чи всі готуються до гри з «Мальме»? В якому фізичному стані перебувають гравці?
- Радує, що травмовані гравці повертаються в стрій. Попов повернувся і провів два тренування, Шапаренко теж почав тренуватися. Гру з «Мальме» пропускає Бурда. Навіть Самбрано зі збірною приїхав в гарному настрої і працює. На даний момент скаржитися нема на що. У нас попереду низка важливих матчів, тому нам не завадить велика обойма. Фізичний стан дозволяє досягати результату в цих іграх.

- Чи дозволяють матчі чемпіонату України підготуватися до старту Ліги Європи належним чином? Як у гравців стерти негативні емоції після невдач в чемпіонаті?
- Не секрет, що фізично відновитися набагато легше, ніж психологічно. Але ми не готувалися через ігри чемпіонату до Ліги Європи. Чемпіонат і Ліга Європи - два важливих і рівноцінних турніру. Ці турніри важливі для нас в рівній мірі. Ми провели хорошу і конструктивну підготовку і зможемо показати футбол, який від нас чекають.

- «Мальме» - головний конкурент в боротьбі за перше місце в групі або «Копенгаген» - сильніший суперник?
- Важко сказати на старті турніру. Група у нас гарна, рівна. Поки ми готуємося до «Мальме», яке ми вивчали. Гарна, цікава команда, у неї є досвід - середній вік під 30 років. Русенбергу 37 років, він як другий тренер на полі. Є Крістіансен, Баширу - гравці, які добре виглядають. Але і в цілому «Мальме» виглядає непогано, добре фізично підготовлена ​​команда. Всі скандинави відрізняються непоступливістю, бажанням боротися. До цього можна додати тактичну виучку.

- У матчі з «Десною» були помилки в обороні. Це - індивідуальні помилки або комплексна проблема?
- Будь-яка комплексна помилка складається з індивідуальних помилок. У будь-якому пропущеному м'ячі можна знайти, як мінімум, низку з трьох помилок. Звичайно, індивідуальні помилки призводять до пропущених м'ячів. На жаль, нас за кожну помилку наказують, а ми прощаємо. Потрібно, щоб було навпаки.

Нагадаємо, матч пройде в Києві 19 вересня. Початок поєдинку о 19:55.

Нагадаємо, матч пройде в Києві 19 вересня. Початок поєдинку о 19:55.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:19 0

Команди зіграли унічию – 2:2

Коментарі