Сергій СИДОРЧУК: «Зібралися після ігор і поговорили по-чоловічому»

Півзахисник «Динамо» - про стан команди і майбутнього суперника в єврокубках

Хавбек «Динамо» Сергій Сидорчук поділився очікуваннями від матчу першого раунду групового етапу Ліги Європи з «Мальме», а також розповів про обстановку в команді після серії невдалих матчів.
«Ми зібралися після ігор і поговорили досить плідно. Всі висловилися, деякі почули те, що, можливо, їм не сподобалося. Все вирішувалося як в чоловічому колективі. Після цієї розмови всі залишилися в теплих відносинах.
Що стосується стану команди на сьогоднішній день, то всі гравці розуміють, в якій ситуації ми знаходимося. Але все одно нам потрібно мислити позитивно. Останню гру в чемпіонаті (1:2 проти «Десни» - прим.) Хочеться забути, тому що починається новий турнір. Сподіваємося, у нас все почнеться з чистого аркуша.
Що стосується «Мальме», то у нас було об'ємне теоретичне заняття з вказівкою на слабкі місця майбутнього суперника. У минулому році вони грали в плей-оф Ліги Європи і ми з ними перетиналися на зимових зборах. «Мальме» - навчена команда, як і всі скандинави, грамотно використовує свої сильні сторони», - сказав Сидорчук.
Нагадаємо, матч пройде в Києві 19 вересня. Початок поєдинку о 19:55.
Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 15:51 5

«ПСЖ» розглядає трансфер Андрія влітку

Коментарі