ЦИГАНИК: «Фран Соль на даному етапі програє конкуренцію»

На думку журналіста, Бесєдін та Родрігеш виглядають переконливіше за іспанця

Український спортивний журналіст Ігор Циганик в авторській передачі «Циганик Live» розповів, чому за київське «Динамо» не грає іспанський форвард Фран Соль:
«Чому Михайличенко ігнорує Соля? Не думаю, що він сам собі ворог. Напевно, Соль на даному етапі програє конкуренцію. Швидкісні якості іспанця залишають бажати кращого. Він мало не одним з останніх пробігає тести на швидкість. І це проблема для футболіста, він довго відновлювався від травми. В принципі, він набирає форму, і дай Бог, він її набере, і ми побачимо його в стартовому складі.
Якщо говорити відверто, то Бесєдін та Родрігеш, для якого це не рідна позиція, виглядають переконливіше. Той обсяг роботи, який виконують і Бесєдін, і Родрігес, набагато більше того, що виконує Соль. Швидкісні дані - найголовніше. А ці показники у Соля невеликі. Коли його випускали на поле, щоб себе проявити, він був абсолютно непомітний. Михайличенко прекрасно розуміє, що використовувати футболіста, який поки ще не повністю готовий - це серйозна проблема».
Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі