Боруссія Д - Барселона - 0:0. Текстова трансляція матчу

Текстова трансляція матчу групового етапу Ліги чемпіонів

Ліга чемпіонів УЄФА. Група F
Боруссія Д - Барселона - 0:0
«Боруссія» Д: Роман Бюркі, Ашраф Хакимі, Томас Ділейні, Джейдон Санчо, Пако Алькасер, Марко Ройс, Рафаел Геррейро, Матс Хуммельс, Мануель Аканджі, Торган Азар, Аксель Вітсель
Запас: Йонас Хупе, Дан-Аксель запаскудили, Махмуд Дауд, Маріо Гетце, Юліан Брандт, Юліан Вайгль, Якоб Брюн-Ларсен
«Барселона»: Марк-Андре Тер Штеген, Нельсон Семеду, Жерар Піке, Серхіон Бускетс, Жорді Альба, Артур, Френкі де Йонг, Ангке Фаті, Клеман Лангле, Луїс Суарес, Антуан Грізман,
Запас: Нето, Іван Ракітіч, Жан-Клер Тодібо, Ліонель Мессі, Роберто, Артуро Відаль, Карлес Перес
Арбітр: Овідіу Хацеган (Румунія)
Дортмунд. Стадіон «ВVB Штадіон»
У вівторок 17 вересня в німецькому Дортмунді відбудеться перший матч групи F Ліги чемпіонів, в якому місцева «Боруссія» прийматиме іспанську «Барселону».
На думку багатьох фахівців, саме ця група, де виступають ще італійський «Інтер» і чеська «Славія», є найсильнішою за складом учасників. Тому кожне набране і втрачене очко тут будуть на вагу золота. Що стосується майбутнього матчу, то «Боруссія» зараз знаходиться у відмінній формі і перед стартом у Лізі чемпіонів в національній першості впевнено перемогла «Байєр» з Леверкузена з рахунком 4:0. «Барселона» також в своєму чемпіонаті минулої суботи здобула перемогу з великим рахунком, перегравши «Валенсію» 5:2. Але якщо у німецького клубу особливих проблем зі складом поки немає, то у іспанців, як і раніше, через травму не грав Ліонель Мессі. У заявці на матч з «Боруссією» він присутній, але чи зможе зіграти в повну силу, покаже час.
Початок матчу в Дортмунді 22.00. Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Боруссія» Д - «Барселона». За перебігом матчу можна слідкувати за цим посиланням.
Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів «Боруссія» Д - Барселона

Ліга чемпіонів УЄФА. Група F

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 01:14 0

Тібо вперше зіграв у цьому сезоні

Коментарі