Олександр КУЧЕР: «Пересуваюся зі спеціальним чоботом»

Футболіст «Карпат» продовжує відновлюватися після перелому ноги

36-річний захисник «Карпат» Олександр Кучер зіграв за команду тільки один матч. Після переможного поєдинку з «Олімпіком» футболіст отримав тяжке ушкодження і надовго вибув з тренувального процесу. Олександр розповів про те, як зараз почувається і чим займається у вільний час.

- Олександре, як самопочуття?
- Дякую, загалом добре. Звичайно, якщо не враховувати травми (посміхається).

- Зламана нога все ще перебуває у гіпсі?
- Спочатку лікарі наклали гіпс, а зараз я пересуваюся із спеціальним чоботом, який фактично за своїми функціями є аналогічним гіпсу. Просто з ним зручніше.

- Як довго це триватиме?
- Медики кажуть, що орієнтовно ще три тижні не розлучатимуся з ним. Після цього проходитиму процес реабілітації. Для початку зробимо знімок, фахівці глянуть, як все зрослося і чи можна давати навантаження. Ґрунтовніші висновки можна буде робити лише після комп'ютерної томографії.

- Болю не відчуваєте?
- Ні, жодного болю і дискомфорту немає. Щоправда, все одно хочеться чимшвидше зняти все це і, як мінімум, повноцінно ходити. Ну а потім, звісно, почати працювати і повернутися на поле.

- Така травма вперше в кар'єрі?
- Так, але буває й таке... Абсолютно ігровий епізод на тренуванні завершився серйозним ушкодженням. З кожним може трапитися - таке футбольне життя. Вдячний партнерам, що підтримують мене зараз.

- Нещодавно «Карпати» очолив новий тренер. Спілкувалися з Романом Санжаром?
- Романа Миколайовича знаю давно. Сподіваюся, що повноцінно поспілкуємося вже тоді, коли повернуся до тренувань з командою.

- Яким є дозвілля? В місто маєте змогу виходити?
- Більшість часу проводжу вдома. На вулицю виходжу лише за потреби. Наприклад, до лікаря з'їздити чи відвідати тренування сина. Тоді вибираюся з дому. А так - переглядаю футбольні матчі, дивлюся тренування. Крім того, лікарі дозволили ходити в тренажерний зал - поки працюю на велосипеді.

- Не варто сумніватися, суботній матч «Карпат» дивилися. Які враження?
- Безперечно, дивився. Радий за хлопців, вони - молодці! Вітаю усіх вболівальників з цією важливою перемогою. Сподіваюся, що далі буде тільки краще. Треба надолужувати і перемагати.

Михайло Шаповалов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 00:50 0

Дивіться відеоогляд матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі