Уве РЕСЛЕР: «Мальме не вистачає часу на тренування перед Динамо»

«Динамо» і «Мальме» зіграють 19 вересня в Києві у матчі 1-го туру Ліги Європи

Наставник шведського «Мальме» Уве Реслер, з командою якого «Динамо» зіграє 19 вересня в матчі 1-го туру Ліги Європи, підбив підсумки поєдинку чемпіонату Швеції проти «Норрчепінга» (1:0), а також поскаржився на щільний графік напередодні матчу у Києві:
«Що стосується матчу з «Норрчепінгом», то треба визнати, що в першому таймі наш суперник був дуже хорошим і просто вразив нас своєю енергією. Нам було складно впоратися їх тиском, з їх найнебезпечнішими ударами, але наш воротар був дійсно хорошим. Перерва пішла нам на користь. Після внесених коректив кращими на полі в другому таймі вже були ми. Але в майбутньому ми повинні бути готові до того, що суперник може грати так інтенсивно і енергійно.
Переможний же результат в цьому матчі дуже важливий для нас. Протягом трьох тижнів ми проведемо сім ігор - це дуже непростий відрізок. Саме з цієї причини на поточному тижні ми дуже багато часу присвятили саме фізичній роботі, і тільки з четверга переключилися на тактику.
Уже в четвер нас чекає матч з київським «Динамо» в Лізі Європи, причому в гостях. Найбільша проблема для нас напередодні цього поєдинку полягає в тому, що у нас просто не буде часу на тренування - ми встигнемо лише відновити команду після матчу з «Норрчепінгом» і відправитися в Київ. Але, повторюся, ми заклали відмінний фундамент підготовки, так що впевнений, що ми і психологічно, і фізично будемо готові до майбутньої зустрічі».
Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 23:55 1

Іга виграла у Аріни у фіналі ґрунтового турніру WTA 1000 у Мадриді

Коментарі