РЯБОКОНЬ: «Сподіваюся, ми не відправили у відставку Михайличенка»

Наставник «Десни» задоволений перемогою над київським «Динамо» в матчі 7-го туру УПЛ (2:1)

Головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь поділився думкою про перемогу над київським «Динамо» (2:1) в поєдинку 7-го туру УПЛ.

- Футбол - це гра на результат. Команда задоволена, що вдалося перемогти одного з грандів нашого футболу. Ми досить впевнено почали гру, гідно виглядали 25-30 хвилин, а потім віддали ініціативу, але провели результативну контратаку.

У другому таймі було трохи легше, незважаючи на те, що пропустили на самому початку. Була внутрішня впевненість, що сьогодні нам до снаги взяти очки в Києві. На щастя, це вдалося. Тому я задоволений.

Гру будемо розбирати, наступний суперник у нас також серйозний. Помилки були. Але я дуже задоволений, як і хлопці. Ця перемога повинна додати нам впевненості, і ми маємо показувати стабільну гру.

Я сподіваюся, що ми не відправили у відставку Михайличенка. Новий штаб працює всього декілька тижнів. Але було прикро за відставку Хацкевича, тому що, на мій погляд, молодь зростала. Хоча я не знаю, яка у них була домовленість з президентом. Будемо сподіватися, що «Динамо» ще своє візьме. Будемо вболівати за них у єврокубках.

Михайло Шаповалов Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 17:55 36

Микола Сираш не виходить на зв'язок тривалий час

Коментарі