Артем ФРАНКОВ: «Львівський футбольний менеджмент – це діагноз»

За останній час в двох львівських командах змінився головний тренер

Головний редактор тижневика «Футбол» Артем Франков поділився враженнями від зміни тренерів в двох львівських клубах Прем'єр-ліги:
«Не хочеться узагальнювати, але львівський футбольний менеджмент це, схоже, діагноз. Щоб з усіх трьох клубів найстабільнішим і навіть солідним на даному етапі здавався «Рух» - треба було постаратися!
На зміну історії Чижевський - Санжар в «Карпатах» радісно підкотила історія Блавацький - Мазяр в ПФК «Львів»: в понеділок Мазяр розлучився з «Гірником-Спорт» з причини поганого самопочуття, у вівторок його вже представили в якості нового головного тренера «Львова» . Прикол в тому, що контракт з попереднім клубом, наскільки мені відомо, не розірвано, а отже, продовження даної історії цілком може послідувати. Питання - до президента ГС Петра Каплуна. Ось буде хохма, якщо він запросить попрацювати Богдана Блавацького!
Повторюся, Леонід Кучук в «Руху» зараз виглядає ніби перебуває на могутньому острові стабільності і спокою. З початку сезону головних тренерів поміняла вже рівно третина клубів УПЛ: два київських та два львівських. Випереджаємо Іспанію і Англію в чотири рази, хоча клубів там більше».
Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 23:36 8

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Коментарі