ПАВЕЛКО: «Ця перемога для героїв, які повернулися з полону»

Президент УАФ - про матч проти збірної Литви

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко прокоментував перемогу з рахунком 3:0 в матчі відбору Євро-2020 проти Литви.
«Я думаю, що сьогоднішній успіх в першу чергу для наших героїв, які повернулися з полону.
З іншого боку, хочу сказати, що у нас будується класна команда і хороша гра. Не можна ділити суперників на аутсайдерів і на лідерів. Всі наші суперники - важливі для нас етапи відбору, всі ігри - для того, щоб наша команда стала сильнішою. Сьогодні будується гра, її стиль, який повинен радувати наших вболівальників.
Хочу подякувати тренерському штабу Андрія Шевченка, а також всім гравцям. Кожен футболіст сьогодні виклався. Вони розуміли, що незвичайні умови, незвичайне поле.
Окремо хочу подякувати нашим уболівальникам, тому що сьогодні ми грали, ніби вдома. Думаю, що це відчули всі. І окремо дякую за дружбу з литовської федерацією, з литовськими вболівальниками, які сьогодні показали, що Литва і Україна - це одна спільна команда однодумців. Хочу подякувати кожному вболівальнику литовської збірної за те, що вони так підтримували нашу країну», - сказав Павелко.
Максим ГАПТАР з Вільнюса
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 09:55 13

Український боксер очолив рейтинг після перемоги над Ф'юрі

Коментарі